Mobil vägghållare (Universell)

För ett tag sedan fick vi en ny mobiltelefon till den enhet på skolan som jag jobbar på. Mobiltelefonen skulle användas som enhetens telefon och det var därför viktigt att den hade en bra plats i vårt arbetsrum där den kunde laddas konstant.
Lösningen blev denna vägghållare som jag snickrade ihop under ett par kvällar. Designen kom främst av att jag ville leka vidare med Fusion 360’s ”spline tool”. Hållaren är gjord för att kunna hålla flertalet mobiltelefoner så länge de inte har på sig ett alt för tjockt skal.

Hållaren blev genast populär på skolan och sitter nu på ett antal ställen på skolan. Jag har skrev även ut en egen av denna för att använda vid min säng då jag inte har plats med något nattduksbord vid min säng, och måste säga att den har fungerat helt utmärkt.

Om du vill ha en egen så är det bara att ladda ner filerna från Myminifactory.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *